Werkwijze

1. Steelframing

Door het kiezen voor een staalframebouw heb je meteen al een eerste goede stap gezet richting jouw droomhuis! Hiermee gaan we samen aan de slag! We houden zodanig rekening met élk bouwaspect, zodat een vlot bouwproces kan gegarandeerd worden zonder onaangename verrassingen. Bij ZJEF kunnen we rekenen op kwaliteitsvolle staalframes.

2. Design & engineering

Geen staalframebouw zonder plan natuurlijk. We starten met het verzamelen van de projectgegevens uit de bouwplannen in samenspraak met je architect en/of aannemer.

Traditionele bouwplannen kunnen door steelframing worden omgevormd. Vervolgens wordt, na interne designcontrole en een stabiliteitsstudie, het model voorbereid tot productiebestanden. Het project is nu klaar om uitgedraaid te worden!

3. Fabricage

Eenmaal het project klaar is om gefabriceerd te worden, worden de frames en trussen uitgedraaid. Alle profielen worden gefabriceerd op de juiste lengtes en komen tot stand zonder meten, slijpen of boren. Er gaat ook geen materiaal verloren in dit geautomatiseerd proces. Dit is de technologie van morgen! Onze fabrikant gebruikt uitsluitend staal van topkwaliteit. (Magnelis ® S350GD)

4. Assemblage

De verschillende stijlen worden hierna met elkaar verbonden door middel van klinknagels, schroeven en/of bouten. Al deze verbindingsmaterialen zijn volgens de DIN-normen gekeurd en worden aangeleverd door erkende fabrikanten. Vervolgens kunnen alle samengestelde onderdelen op een transportbok worden geplaatst. Het project is nu gereed voor transport.

5. Transport

Tijd voor transport! Het gehele project is gelabeld en wordt op transportbokken geplaatst die vervolgens worden getransporteerd naar de bouwwerf. Pluspuntje: aangezien het gaat om een lichtgewicht constructie, verschilt het transport in vergelijking met andere bouwmethodes aanzienlijk qua prijs.

6. Montage

Nu komt ZJEF weer in actie! De montage op de werf gebeurt volgens de voorgeschreven montage- en veiligheidsvoorschriften. Deze zijn beschreven binnen steelframing en worden nageleefd door erkende aannemers. We plaatsen jouw staalframebouw in een mum van tijd!

Leuk weetje

Minder energie verlies!

Onze producent maakt producten met een zeer lage ecologische voetafdruk. Aangezien alles op maat wordt geproduceerd, is er geen overbodig afval. Bovendien is staal 100% recycleerbaar! Een goed geïsoleerd huis hoeft niet duur te zijn! Dankzij de structuur bent u in staat om optimale isolatiewaarden te behalen en te voldoen aan de norm van morgen. Dit resulteert in minder energieverlies! Een totale wanddikte van een lage energiewoning met steelframing bedraagt slechts 25 cm. Volgens een traditionele bouwmethode bekomt men al snel dikkere wanden! Ontdek nog meer voordelen hier.